X
06 38195040 info@voedingendieetbest.nl

De Diëtist

suzanneIk ben Suzanne Blom en werk sinds 1991 als diëtist. Na ruim tien jaar een eigen praktijk gehad te hebben, ben ik in 2003 met mijn man en drie kinderen naar Best verhuisd. Daar heb ik de afgelopen jaren gewerkt bij een thuiszorgorganisatie in de regio Eindhoven en de Kempen. Sinds kort ben ik met veel plezier weer met mijn eigen praktijk begonnen.

Ik hecht veel waarde aan het vinden van een goede balans tussen lichaam en geest. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol wat mij betreft en ik draag dat ook uit door mijn werkwijze. Door de jaren heen heb ik mij extra verdiept in eetstoornissen, eetproblemen en emotioneel (over)eten.

Mijn interesse voor het eetgedrag ontstond al vroeg na afronding van de opleiding, toen mij al gauw duidelijk werd dat het veranderen van eetgewoonten geen gemakkelijke opgave is. Opmerkingen als “ik weet wel wat ik anders moet doen, maar niet hoe” of  “ik kan het goed volhouden voor een tijdje, maar val weer terug in oude gewoonte” hoor ik regelmatig. Dit heeft mij geprikkeld er meer over te leren en dit ook te gebruiken in mijn behandeling.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur, ook schilderen, tuinieren en puzzelen doe ik graag, maar het allerliefst trek ik er op uit met mijn gezin.

krp       vie  nvd

  • KRP/ BIG registratie: 39904095289
  • KvKnummer: 63267578