Welkom

Welkom op de website van Voeding & Dieet Best, leuk dat je mij gevonden hebt. Met veel plezier en passie ben ik al ruim 25 jaar diëtist en geef ik advies en begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl

Werkwijze

Aanmelden kan via een contactformulier op deze site, door te mailen of door te bellen. Krijg je de voicemail? Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je op. We plannen samen een datum in, hiervan krijg je een bevestiging per mail.

De Diëtist

Koken en lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een omgeving waar diverse culturen en keukens bijeenkomen, waar lekker eten heel belangrijk is

Kwaliteit

Professionaliteit, kwaliteit en privacy voor mijn cliënten staan bij mij hoog in het vaandel. De titel diëtist is een wettelijk beschermde titel en mag alleen gevoerd worden door personen die een 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek hebben afgerond.

Privacy

Voeding & Dieet Best verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens heb ik extra maatregelen genomen om deze te beschermen.

Contact

Gezondheidscentrum Best-West Veldweg 1 j 5684 NS Best 06-38195040 info@voedingendieetbest.nl

De behandelingen bij de diëtist worden vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt recht op 3 uren per kalenderjaar. Dat komt in de praktijk neer op 4 tot 6 consulten.
Enkele verzekeraars hebben extra vergoeding voor dieetadvisering opgenomen in hun aanvullende verzekering. Deze vergoeding komt bovenop de 3 uur in de basisverzekering. In de voorwaarden van je eigen polis lees je óf en hoeveel aanvullende vergoeding jouw verzekering vergoedt voor de diëtist.

Vergoeding

Dieetadvisering uit de basisverzekering valt onder het (verplicht) eigen risico. Kinderen onder de 18 jaar hebben geen eigen risico.

Tarieven

De tarieven voor dieetadvisering binnen de basisverzekering of aanvullende verzekering worden bepaald door de ziektekostenverzekeraars. Ik heb met alle verzekeraars een contract afgesloten; elke verzekeraar hanteert een ander tarief.
De kosten voor dieetzorg binnen de basisverzekering of aanvullende verzekering worden door mij rechtstreeks bij jouw verzekeraar gedeclareerd. Je zorgverzekeraar verrekent daarna het eventueel openstaande eigen risico met je.

Wat mag ik nog eten nu bij mij diabetes is vastgesteld? Wat kan ik zelf doen met mijn voedingspatroon als ik hoge bloeddruk heb? Hoe voorkom ik gewichtstoename na het stoppen met roken? Hoe zorg ik dat ik fit blijf tijdens mijn behandeling tegen kanker? Wat kan ik het beste eten om niet verder af te vallen? Is er nog iets te doen aan mijn buikpijn?  Talloze hulpvragen komen voorbij in de praktijk. Welke vraag heb jij ?

Jouw hulpvraag staat centraal bij de behandeling. Of dat nu klachten verminderen is, bloedwaarden verbeteren, fitter voelen of een stabiele situatie bereiken, mijn advies is gericht op jouw hulpvraag.

Gezondheidscentrum Best-West

Veldweg 1J
5685 NS Best

Openingstijden

> De praktijk is wegens vakantie gesloten tot en met 24 mei <

Spreekuur op maandag en dinsdag van 11.00-19.00 uur en donderdag en vrijdag van 9.00 -14.00 uur.

Op woensdag is de praktijk gesloten.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen behalve op woensdag. Spreek de voicemail in, dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je op. Een mailtje sturen mag ook.

Gezondheidscentrum Best-West

Veldweg 1J, 5685 NS Best

Telefoon

06 38 19 50 40

Email

info@voedingendieetbest.nl